Hírek, felhívások

Családok és baráti közösségek jelentkezését várjuk a szeptember 17-i Egészségnapon 9.00 és 11.00 óra között a Fő téren tartandó HÉTPRÓBÁRA, egy szórakoztató ügyességi és egészséges életmód akadályversenyre.
Az egyes állomásokat szervezi: Vöröskereszt, PERON, biatorbágyi Ifjúsági Közösségi Tér, Biatorbágyi Ifjúsági Bűnmegelőzési Klub, BiKE Biatorbágyi Természetbarát és Kerékpáros Egyesület, a Biai Református Egyházközség ifjúsági csoportja, a biatorbágyi II. János Pál Cserkészcsapat.

Tegyen ön is Biatorbágy kulturális életéért!
Támogassa a Biatorbágy Közművelődéséért Alapítványt!

A Biatorbágyi Faluház helytörténeti gyűjtést hirdet épülete, az egykori vasútállomás és a biatorbágyi vasút, valamint a Viadukt múltjával kapcsolatban.

A közösséget, verset, éneket kedvelő "fiatal" nyugdíjasokat várunk szeretettel a Biatorbágyi Őszidő Nyugdíjasklub tagjai közé. Találkozás a klubnapokon, minden szerdán 15-17 óráig. A klub keretein belül működő TÁNCCSOPORT is hívja, a táncolni szerető "fiúkat és lányokat", 65 éves korig. Várjuk jelentkezéseteket! Táncpróbák a klubnap keretén belül vagy csütörtökönként 16-19 óráig a Faluházban. Hívásotokat várja Kollár Istvánné klubvezető: 06 23 310-845. 

Ha érdekel a mese, a játék, a körülötted lévő világ és saját magad, gyere el a foglalkozásokra a Karikó János Könyvtárba!
A foglalkozások időpontja: Minden csütörtök 16.30 óra.
Vezetők: Tóth Kriszta színész, bábos (Álomzug Társulás) és Néder Norbert vásári bábjátékos (Ládafi a Bábszínház).

Tartalom átvétel