2015. május 30, szombat 09:00
Gyereknap

csuzlizda.jpg

Helyszín

Füzes-patak partja

ÁLLATI JÓ MESEPART
Az idei gyereknap állat barátainkról szól. Hol humorosan, hol meghatóan, kézzel készítve vagy szemmel csodálva, színpadi vagy saját játékban, simogatva vagy rápattanva! Házigazdák és fő meseszövögetők: Tóth Kriszta bábművész és Kéthely Nagy Sándor rímfaragó.
ÁLLATI JÓ ÁLLATSÁGOK, VAGYIS A PROGRAMOK:
9.00 ÖRÜLÜNK, HOGY MEGSZÜLETTÉL
Biatorbágy város köszönti újszülött lakóit a Faluházban, a városi életfa előtt. Műsort ad a Biai Református Általános Iskola.
10.05 KALÁKA-KONCERT: Nálatok laknak-e állatok?
10.00–12.00 ALKOTÓ DÉLELŐTT SIMONYI CECÍLIA ILLUSZTRÁTORRAL: szőrös-bőrös-pikkelyes viseletek – állatöltöztető kreatív játék a Kisgombos mesesátrában
11.00 A BUDAÖRSI RENDŐRKAPITÁNYSÁG KUTYÁS
BEMUTATÓJA

11.30 A CIP-CIRIP BÁBCSOPORT ELŐADÁSA a színpadon: A bugyuta ember
12.00 ÁLLATI JÓ BEMUTATÓ: Tubi or not tubi? Soha nem látott galambbemutató a színpadon, sok humorral és tanulsággal, a végén galambröptetéssel.
13.00 A BIATORBÁGYI KUTYAISKOLA BEMUTATÓJA
14.00 ÁLLATI JÓ KINCSKERESÉS TÚRI ERZSÉBETTEL
15.00 ÁLLATI JÓ BEMUTATÓ A SZÍNPADON: Az alkalmazkodás mesterei – A városban velünk élő állatok színes és izgalmas világa
16.00 A LÁDAFIA BÁBSZÍNHÁZ (Néder Norbi) Cirkusz című produkciója a parkban
17.00 ÁLLATI JÓ BEMUTATÓ: Tubi or not tubi?
18.00 EGYSZER VOLT, HOL NEM VOLT
– A VIRTUS TÁNCEGYÜTTES ELŐADÁSA

Igazi tündérmesét táncolnak el a kiváló, fiatal néptáncosok búsuló királlyal, a boszorkány és az ördög csapdáival, a beteg királykisasszonnyal, akit a hős csizmadiainas gyógyít meg varázslatos kalandok során.
19.30–20.30 EGY KIS RÁADÁS A FELNŐTTEKNEK a 20 éves Biatorbágyi Nagycsaládosok Egyesületének ajándékaként: Ferenczi Gyuri és a Rackajam a színpadon!
EGÉSZ NAPOS ÁLLATSÁGOK:
Tűzoltó-, mentő-, rendőrautó-kipróbálás, lovaskocsikázás a Lovas Körrel, Néder Norbi hintája, a Kisgombos Mesebolt, Ludu és Babuka állati jó sátra, ugrálóvár, Egérparádé, Paprika Jancsi Csúzlizdája, Trilla manó, a madárhangon beszélő óriásmanó, Toma struccai és állatos gondűző gondolkodósai, állatsimogató állatetetéssel (13.00–17.00), galambkiállítás, Helen Doron-játékok, csillámtetoválás, arcfestés, lufi hajtogatás és állatos fotók készítése a BNE- vel. A gyereknapon bemutatkozik a PERON Ifjúsági Klub, izgalmas meglepetésekkel! Egész nap várjuk az állatjelmezbe öltözött és állatmesemondó gyerekeket, illetve felnőtteket, akik szeretnének bemutatkozni, jutalomért cserébe.
Állati jó napot kíván a Faluház és a BNE!
 

PDF icon gyereknap_terkep.pdf
Időpont: 
2015. május 30, szombat 09:00 - 22:00
Tartalom átvétel