Rólunk írták

"Valódi élő közösséggé csak úgy válhatunk, ha időnként egybegyűlünk, beolvadunk a hetedhétfejű nézőközönségbe, és összeforraszt bennünket egy-egy koncert vagy előadás élvezete. Ha beszélni tudunk és akarunk róla, ha beépül az életünkbe. Ha beépülünk egymás életébe. Az ilyen kisebbfajta csodák méltó színhelye mi is lehetne más, mint éppen egy Közösségi Ház?

Kívánom, hogy a biatorbágyinak sikerüljön teljesíteni ezt a hivatását!"


 

 

 

 

"Minden településen kell egy hely, ahol az emberek egymás szemébe nézhetnek. Biatorbágyon, szerintem, ez a hely a Faluház."


 

"Nincs fontosabb, mint valahol otthon lenni, és a Faluházban mindig otthon vagyunk. Ismerősök, barátok és rokonok közt szeretetben.
Köszönet érte!"


 

"... akit már megérintett a színház vagy az élő zene varázsa, biztos keresi az alkalmat, hogy máskor is részt vegen hasonlón. Az új koncertterem építésekor büszke voltam a városra, mert az utóbbi években sok helyen bezárták a művelődési házakat, Biatorbágyon pedig bővítették, így teremtve lehetőséget sok száz helybéli lakosnak a színvonalas programokon való részvételre. Legyünk mindannyian büszkék, hogy az önkormányzat nem csak felépíteni tudta, de működteti is az intézményt, immáron hosszú évek óta."


 

"Az elmúlt évtizedekben időről időre, többnyire karácsonytájt hívtak meg a biatorbágyi Faluházba, egy-egy mesélésre. Legutóbbi búcsúzáskor egy gyönyörűen becsomagolt, dobozforma ajándékot kaptam, amit bonbonnak hittem, és hónapokig nem csomagoltam ki, pedig benne volt a legeslegszebb könyv, amit valaha életemben kaptam: Adam Sager imakönyve, Biatorbágyról."


 

Tartalom átvétel